Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Paper Angelsin vieraskirja

Tämä on Paper Angels -sivuston vieraskirja. Voit jättää viestiä ja kommenttia, olen erittäin iloinen, jos kommentoit jotain kirjoituksistani. Mainokset kuuluvat toiseen vieraskirjaan. 

Ulkoasun kokonaisuus: Laris

Ulkoasun CSS-koodi: Kuura

 

Takaisin Paper Angelsiin

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Nagini
Kotisivut: http://tarinapuu.suntuubi.com/

19.08.2018 11:56
Hei linkinvaihtolainen! Kesä alkaa olla lopuillaan ja koulun penkit kutsuvat. Siksi olen päättänyt laittaa Tarinapuun määrittelemättömäksi ajaksi tauolle, koska haluan ainakin aloittaa uuden kouluvuoden rauhassa ja säästää kesän tuomaa valoa talven pimeisiin iltoihin. Lisäksi haluan tehdä Tarinapuuhun jonkinlaista remonttia ja hieman uudistaa paikkoja ilman, että kukaan näkee keskeneräisiä tekstejä sun muuta.
Toivottavasti tämä päivityskatkos ei häiritse sivujemme välistä linkinvaihtoa. Jos se kuitenkin on ongelma, siitä voi ilmoittaa chattiin, jonka jätän Tarinapuun tervetulosivulle.

Hyvää syksynalkua ja onnea opintoihin, jos sellaisia on tänä vuonna tulossa! :)

Vastaus:

Hei!
Kiitos kun tulit jättämään viestiä asiasta. :) Jatketaan toki linkinvaihtoa vielä tässä syksyllä. Jos tauko venyy pidemmäksi, niin katsotaan tilannetta sitten uudestaan, mutta ainakin nyt tiedän olla heti poistelematta teitä listalta.
Tsemppiä syksyn koitoksiin!
-Laris

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

13.08.2018 13:26
Hei taas!

Sain luettua Langennut -tarinan loppuun, ja voin sanoa, että nyt vituttaa että se on hiatuksella. Olisin niin kovin mielelläni lukenut enemmänkin! Kirjoitustyyli iski muhun ainakin ja rakastin ja vihasin yhtä aikaa sitä sow burnia kun mikään ei tapahtunut heti vaan kaikki otti oman aikansa ja oli kirjoitettu harkiten ja ihanasti yksityiskohdilla ja se miten kuvailit asioita oli mahtavaa.
Mä jäin ihan koukkuun. Janosin koko ajan lisää ja varmaan suurin syy että jäin niin koukkuun oli aikahypyt kun kirjoitit menneestä ja nykyhetkestä. Se koukutti ja sai mun mielenkiinnon heräämään entistä enemmän.
Erityisesti tunteisiin meni miten luku 12 päättyi. KOSKA HIATUS ON OHITSE KYSYNPÄ VAAN?! Se särki mun sydämen ihan totaalisesti.
Oon pitkin poikin lukemisen lomassa päästänyt ihmeellisiä ääniä kun reagoin tapahtuviin asioihin, saatoin kiljua yhteen väliin ja huutaa "EI SAATANA". Naapurit, olkaa hyvä.
Ei mulla oikein muuta sanottavaa ole, oon super huono näissä mutta yritinpähän nyt jotakin mietteitäni kommentoida! Ilmoitathan mulle heti kun hiatus loppuu, oon ensimmäisenä paikalla fanityttöilemässä.

Sen verran mainostan vielä, että kirjotin todella henkilökohtaisen blogipostauksen Iseniin mun sairaudesta jos kiinnostaa käydä kurkkimassa. :)

Heipsan!

Vastaus:

Heippa!
Ja aivan valtavan suuri kiitos vieraskirjaviestistä, varsinkin kun satuit olemaan näin innoissasi! Et arvaakaan, miten tää piristi. Oli meinaan tänään aika pitkä päivä, vaikka mukava sellainen, olin vaan ihan poikki kun tulin töistä kotiin ja oli ihana löytää tällainen viesti odottamasta. <3

Hiatuksen loppumisesta en uskalla antaa tarkkaa arviota, pahoittelut siitä. m(_ _)m
Tarina päätyi odottamaan jatkoaan aikanaan kai niin monien kiireiden keskellä, ja eteneminen oli niin törkeän hidasta (päivitysten suhteen siis), etten viitsinyt rääkätä ketään turhia toiveita antamalla. Unelma olisi saada loput osat kirjoitettua JA editoitua kokonaan ennen kuin aloittaisin uuden julkaisutahdin. Mutta nämä tämmöiset viestit aina kannustaa ja saa intoa pintaan, että jaksan ottaa tämän homman projektilistalle ihan tosissani (ihan kuin SKK:n ja muiden keskeneräisten kanssa ei olisi jo tarpeeksi tekemistä :D).

Kiitos kun jaoit tuntemuksia, mun tavoite onkin aina saada herätettyä tunteita!
Tulen Isenin suuntaan kurkkimaan taas lähipäivinä~
-Laris

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

03.08.2018 19:44
Hejsan! Aattelin nyt vihdoin saada aikaseksi tulla kertomaan, että kaikista kirjoistasi valitsin Langennut -stoorin luettavakseni ensimmäiseksi. Oon neljä lukua lukenut ja oon ihan koukussa. :DDDD Annan tarkempaa palautetta kun olen saanut luetuksi kaikki ilmestyneet luvut!

Muuten menee hyvin. Ekaa kertaa yli kolmeen vuoteen mun pitää palata kuun lopussa takaisin koulunpenkille. :o Hui hai. Ja heinäkuussa tehtiin kaikkien aikojen roadtrip kun ajettiin Suomesta Latviaan ja takaisin! (toki tehtiin laivalla meren ylitys) Latviassa tuli telttailtua pari päivää ja sitten takaisin kotiin. Oli mahtava reissu. Me telttailtii sellasessa pienessä paikassa mitä edes paikalliset ei tiedä. Kysyin Tinderissä (lol) yheltä Riikassa asuvalta että tietääkö se sen paikan missä me ollaan ja ei kuulemma ollut ikinä kuullutkaan. XD Oltiin het huolella maaseudulla!
Nyt pitäis valmistautua pikku hiljaa henkisesti parhaan ystävän äidin viiskymppisiin ja sitten parin päivän odotus vielä ennenkuin pääsee hakemaan taas uuden tatuoinnin. Tai tatuoinnit, sillä otan niitä kaks kerralla taas.

Mitäs sun kesään? Miltä elämä näyttää? :D

Vastaus:

Hei!
Mukava kun tulit jättämään viestiä. :) Yritän käydä siellä päin piakkoin, tämä heinäkuu olikin yllättävän täynnä tekemistä. Kiva kun on ollut tekemistä, kuulumisia on aina kiva kuulla! Ja kiitokset, kun olet Langennut -tarinan pariin eksynyt, heh. :)
Kesään kuuluu hyvää, olen koittanut nauttia auringosta ja nyt syksyn myötä edessä on siirtyminen uuteen työpaikkaan, joten vaikuttaa aika mahtavalta tämä tulevakin :D
-Laris

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com/?cat=67&lang=fi&id=180

02.08.2018 04:54
Hei!

Tägään sinut Ajatusteni romukopassa tekemääni trivia tag postaukseen ja haastan sinut tekemään oman versiosi. Mallia voit katsoa sivustoni linkin kautta avautuvasta postauksesta. Ideana on, että vastaat alla oleviin kysymyksiin ja lukijasi(eli myös minä, muahahaa) saavat tietää randomeja juttuja sinusta.

Trivia tagin kysymykset:
1. Noloin juttu, jonka vanhemmat ovat kertoneet sinun pienenä tehneen?
2. Hölmöin haaveesi?
3. Asia, jonka luulit olevan totta, vaikka se ei ilmiselvästi ollut?
4. Plan B:si, jos tavoitteesi/haavesi ei toteudukaan?
5. Harrastuksesi, jota et kirjaa "harrastukset" kohtaan kyselyissä?
6. Asia, josta ensin ajattelit, ettet varmana halua edes kokeilla, mutta sitten rakastuitkin siihen?

Toivottavasti innostuit ja lähdet mukaan! Kun teet oman versiosi tagista, laitathan linkin siihen romppiksen puolelle oman postaukseni kommentteihin(joka löytyy tämän viestin kotisivut-kentästä).

Hyvää loppukesää!

Vastaus:

Heippa!
Oi kun on kiva nähdä sinulta viestiä vieraskirjassa! :) Tulen pian moikkailemaan ja kysymään kuulumisia.
Kiitos myös tägäyksestä, tekaisen sen ehtiessäni tuonne blogin puolelle. Tämä oli viimeksikin niin hauska, kiva että olet tehnyt näitä lisää.

Samoin, mainiota loppukesän jatkoa!
-Laris

Nimi: Akit4
Kotisivut: http://paperiviilto.suntuubi.com/

14.07.2018 22:55
Heissan!
Kiinnostaisko linkinvaihto Paperiviillon kanssa? Vastausta mielellään myös tuonne minun sivustoni puolelle, kiitos c:

Vastaus:

Hei!
Linkkilistani on juuri nyt täynnä, mutta suoritan sille kyllä lähiaikoina siivousta. :) Kokeillaan myöhemmin uudelleen, kun sivusi ovat saaneet samalla vähän ikää.
Mainiota kesän jatkoa!
-Laris

Nimi: Shadowhunter
Kotisivut: http://ruskahallan.suntuubi.com/

12.07.2018 12:54
Hei!
Sama Jeannette mikä tuossa alhaalla, nimi vaihtuikin Shadowhunteriksi :D Ylhäällä on vielä aika alkutekijöissään oleva tarinasivu The Silent One, mutta siellä on jo runon pätkä sekä vanha novelli. Uusi kirja on aluillaan :)
Tervetuloa tutustumaan :3

Vastaus:

Hei!
Kiva kun tulit jättämään linkin. Kurkistelin jo hieman ja tulen paikkoin pidemmälle vierailulle jättämään kommenttia. :)
-Laris

Nimi: Jeannette

11.07.2018 14:30
Hei!
Halusin tulla kertomaan, että ihailen kovasti sivuanne ja rakastan tarinoitasi :) Olen myös aikaisemmin vieraillut täällä lähinnä pikavisiitillä, mutta vasta nyt olen uppoutunut lukemaan kunnolla näitä mielenkiintoisia tekstejä :D Kirjoittelen aina välillä itsekin saman tyyppisiä tarinanpätkiä, mutta aina ne tuppaa jäämään kesken :D mutta kuitenkin sen halusin sanoa, että sivusi ovat hyvin kauniit ja tulen lukemaan tarinoitasi enemmänkin :)

Vastaus:

Heippa!
Kiitos paljon, mahtavaa kuulla, että olet tykännyt. :) Toivottavasti nautit tarinoista ja niiden maailmoista jatkossakin. <3
Jos joskus kirjoittelet jotakin ja julkaiset vaikka netin puolella, niin laita ihmeessä linkkiä, lueskelen mielelläni!
-Laris

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

02.07.2018 23:14
Tulin pikavisiitille kertomaan, että sain vihdoinkin julkaistua Poika joka rakastui-tarinan ensimmäisen luvun. Täytyy sanoa, että oli kyllä haasteellista kirjoittaa suomeksi, ja se oli välistä jopa aika uuvuttavaa, mutta eka luku on nyt ulkona ja toivon mukaan tämä kirjoittaminen tästä helpottuu. :) Jos lgbt+ aiheinen nuoren pojan rakkaustarina yhtään kiinnostaa, niin lukemaan vaan ja antamaan palautetta, mä todellakin tarviin sitä, kun opettelen kirjottaan uudelleen suomeksi! :D

Ja lisäyksenä vielä se, että olen edelleen lukemassa novellejasi, ja annan niistä myöhemmin enemmän palautetta, mutta kun olen ne lukenut niin sitten päästään itse asiaan eli kirjoihin! Oon astuntu ikään kuin kynnyksen yli kun sain ton ekan luvun kirjotettua niin nyt mulla on aikaakin lukea muita tekstejä vähän. :)

Vastaus:

Kiva juttu, kunhan aikaa on taas paremmin niin tulen tutustumaan. :) Voin koittaa tarkastella tekstiä vaikka juuri tuosta kielinääkökulmasta, jos siitä toivot näkemystä.
Kiitoksia, arvostan kovasti kommenttia. :3
-Laris

Nimi: Nagini
Kotisivut: http://tarinapuu.suntuubi.com/

30.06.2018 23:05
Hei linkinvaihtolainen! Itse olen sitä mieltä, että linkinvaihtolaiskirjeitä on ihana saada, mutta niiden kirjoitaminen ei oikein luonnistu minulta. Päätin nyt kuitenkin yrittää, koska tänään on Tarinapuun yksivuotispäivä! Hurjaa, miten aika kuluu niin nopeasti. Olisin halunnut järjestää jotain spesiaalia Tarinapuun vuosipäivää varten, mutta en sitten ehtinytkään. Ehkä ensi vuonna sitten saan jotain erikoista sivuille :) Nyt on kuitenkin aika lopettaa Tarinapuun vuosipäivän hypettäminen ja siirtyä kuulumisiini.

Kesälomani alkoi kesäkuun alussa, joten olen ollut pian kuukauden lomalla. On tehnyt kyllä hyvää saada rentoutua ja unohtaa hetkeksi koulukiireet. Kevään lopussa olin todellakin loman tarpeessa, enkä olisi kestänyt enää päivääkään koulua. Loman alettua onnistuin sekä kääntämään unirytmini että syömään liikaa jäätelöä, vaikka niitä kovasti yritin välttää (jälkimmäistä ehkä vähän vähemmän). Muuten kesäkuu on mennyt oikein mainiosti ja suuntaan innolla heinäkuuta kohti! Tämän kesän ulkomaanmatka ja lähes kaikki muutkin matkani sijoittuvat nimittäin heinäkuulle. Valitettavasti tämä tarkoittaa sitä, että Tarinapuu on pienellä hiljaiselolla heinäkuun. Kesäkuukin on tosin ollut melko hiljainen kuukausi Tarinapuussa inspiraationi kuljeskellessa jälleen ulottumattomissani. Kirjoittaminen on siis ollut hieman tauolla, vaikka olisin halunnut kirjoittaa lomalla mahdollisimman paljon. Toivottavasti täällä on kuitenkin tekstiä syntynyt minunkin edestä ja kesä on sujunut yhtä leppoisasti kuin omani.

Aurinkoista ja lämmintä kesää! ♥ Omia kuulumisianne olisi myös ihana kuulla, joten tulkaa ihmeessä kertomaa niitä Tarinapuuhun.

Vastaus:

Heippa!
Isot onnittelut Tarinapuun juhlapäivästä! :) On hienoa saada sivustoille jatkumoa ja pitkää ikää, silloin pääsee ylläpitäjäkin sisältöineen kehittymään.

Ihana, kun lomasäät ovat ainakin suurimmilta osin suosineet. Täällä päin kesä sujuu jälleen töiden merkeissä, ja lomani ehdin viettää jo huhtikuussa, mutta olen silti kyllä nauttinut täysillä auringonpaisteesta. :)

Samoin sinne suuntaan! Tulen piakkoin käymään.
-Laris

Nimi: Rosa & Sono
Kotisivut: http://gardenia.suntuubi.com/

27.06.2018 22:33
Hei linkkari!

Ajattelin pitkästä aikaa tulla kyselemään kuulumisia? :) Tosi mukavaa lähettää näitä kirjeitä ees sun taas!

Paper Angels on kyllä nätti sivusto ja kirjotat ihailtavan aktiivisesti. ♥

Gardenian puolelle kuuluu yllättävän hyvää, aktiivisuus on alkanut palailemaan ja saatiin eka tapahtumakin järjestettyä mikä on mukavaa. Toivotaan että aktiivisuus jatkuisi samaan malliin. Irl elämä vetää vähän joka suuntaan ja tuntuu että koko ajan kiirettä pitää ja sitten kun on hetken lomaa niin ei osaa rauhottua ollenkaan.

Kaikkea hyvää. ♥ Kirjoitellaan taas pian.

Vastaus:

Hei ja paljon kesäisiä terveisiä!
Hyväähän tässä, kesäkeleistä olen nauttinut ja yrittänyt samalla tasapainottaa kirjoittamisaikaa muun vapaa-ajan tekemisen kanssa. Isot kiitokset kehuista <3

Hienoa kuulla, että aktiivisuus on taas lisääntynyt! Teillä on siellä niin mukava tiimi ja jotenkin todella paljon ideoita sekä mahdollisuuksia tekemisen suhteen, ihailen sitä työtä jota sivuston eteen teette. :) Tulen pian kurkkimaan sinne suuntaan!

-Laris

©2018 Paper Angelsin vieraskirja - suntuubi.com